ASSIST-hanke näkyvästi mukana 2nd Catalan Congress on Energy Poverty -tapahtumassa

ASSIST-hanke näkyvästi mukana 2nd Catalan Congress on Energy Poverty -tapahtumassa

Barcelonaan 8.-9.11.2018 odotetaan yli 100 puhujaa useasta eri maasta.

ASSIST on näkyvästi mukana Catalan Congress on Energy Poverty -tapahtumassa, joka järjestetään 8.-9.11. Barcelonassa nyt toista kertaa. Tapahtuma on suurin aihetta käsittelevä, Kataloniassa järjestettävä tilaisuus, joka kerää kansainvälisesti yli 100 puhujaa ja 400 alan ammattilaista paikallis-, kansallis- ja Euroopan tasolta. Jotta mahdollisuuksista energiaköyhyyden ja siihen liittyvien lieveilmiöiden taltuttamiseksi saadaan kattava kuva, aihetta käsitellään ei vain eri maiden näkökulmista, mutta myös terveyden, energia-alan, sosiaalipalveluiden, asumisen ja väestötieteen kannoilta.

ASSIST-hanke järjestää pyöreän pöydän keskustelutilaisuuden aiheesta "Paikallisesta globaaliin: energiaköyhyyden torjumista Euroopassa". Harriet ThomsonEuropean Energy Poverty Observatory, tulee moderoimaan keskustelua ja ASSIST-hankkeen edustajat esittelevät projektin kahdesta eri näkökulmasta; Marina Varvesi, hankekoordinaattori, esittelee hankkeen tavoitteet ja toimet Euroopassa, ja Marta Garcia, Ecoserveis, esittelee hankkeen toteutumista ja saavutuksia Espanjassa. Kaksi muuta puheenvuoroa tulee pitämään Maria JeliazkovaEAPN, ja Marine Cornelis, joka tulee esittelemään energiaköyhyyttä käsitteleviä, eurooppalaisia aloitteita ja niiden eri painopisteitä.

Lisätietoja ja rekisteröityminen onnistuu osoitteessa http://www.congrespobresaenergetica.cat/ (katalaaniksi). Huomioithan, että tilaisuus tulee olemaan katalaanin kielellä.

Ohjelma: http://docs.wixstatic.com/ugd/032d7f_3d848a5402f342ba9a5ebf1e9eb4bf68.pdf