ASSIST-hankkeen päätöskonferenssi Brysselissä 2.4.2020

Kolmen vuoden menestyksekkään hankevuoden jälkeen, ASSIST-hanke on lähestymässä loppuaan. ASSIST-hanke järjestää päätöskonferenssin, jossa keskustellaan haasteista ja ratkaisuista energiaköyhyyden lieventämiseksi Euroopassa ja hankemaissa Belgia, Espanja, Iso-Britannia, Italia, Puola ja Suomi.
 
Tapahtuma "From local to European: Barriers and solutions to tackle Energy Poverty" järjestetään yhteistyössä Euroopan talous- ja sosiaalikomitean (European Economic and Social Committeen EESC:n) kanssa 2. huhtikuuta 2020 komitean tiloissa Brysselissä Belgiassa. Tapahtuma yhdistää useita paikallisia ja eurooppalaisia toimijoita, jotka ovat tekemisissä energiaköyhyyden kanssa, mukaan lukien päätöksentekijät.
 
ASSIST-hankkeen kenties keskeisin yhteeenveto on politiikkapaperi "Protecting Vulnerable Consumers" esitellään konferenssissa, samoin kuin tutkimushankkeen maiden paikalliset kokemukset ja opit.
 

Tapahtuman ilmoittautuminen aukeaa helmikuun puolessa välissä. Seuraa tapahtuman Internet-sivua, josta löytyy myös tapahtuman tarkempi ohjelma: https://www.assist2gether.eu/eventi-87-assist_final_conference.