Keskustelutilaisuus: Energianiukkuuden kokemuksia ja ongelmanratkaisua Suomessa 25.3.2020

Energia on perusasia. Joskus sen huomaa vasta kun siitä on puutetta, tai kodissa on kylmä. Yksi köyhyyden ilmenemismuoto liittyy kodin sähkön ja lämmön niukkuuteen – hankaluuteen selviytyä erilaisista elämisen kustannuksista, jotka kohoavat energian hintojen noustessa. Millaisia kokemuksia Sinulla tai järjestöllänne on?

ASSIST-hanke kutsuu pienituloisten suomalaisten kanssa toimivat järjestöt ja muut tahot keskustelutilaisuuteen. Koostamme keskustelusta yhteenvedon, joka toimitetaan Suomen päättäjille ja Euroopan komissiolle liittyen Suomen energianiukkuuteen. Tavoitteena on herätellä ajatuksia energiaan liittyvästä köyhyydestä ja etsiä ratkaisuvaihtoehtoja. Tapahtuma on keskustelupainotteinen, mutta kuulemme lyhyet asiantuntija/kommenttipuheenvuorot KELAsta, Kuluttajaliitosta, PRKK:sta (Jukka-Pekka Pentikäinen) ja Helsingin yliopistosta (asiantuntija Senja Laakso). Esitellään ASSIST-hankkeen tuoreita kuluttajatutkimusten tuloksia. Tarkempi ohjelma vahvistuu helmikuun aikana.

Aika: Keskiviikko 25.3.2020 kello 9–13.

Paikka: Helsinki (paikka varmistuu pian)

ILMOITTAUTUMINEN viimeistään 21.3.2020 tämän linkin kautta

Haluaisitko pitää puheenvuoron? Ystävällisesti otathan yhteyttä.

Etkö pääse paikalle, mutta koet aiheen tärkeäksi ja haluaisit tuoda järjestösi äänen kuuluviin? Kerrothan asiasta sähköpostitse tai ilmoittautumislomakkeen kautta!

Tapahtumaan voidaan korvata järjestöjen edustajien matkakuluja. Otathan yhteyttä etukäteen varmistaaksesi asian.

 

TERVETULOA!

Ystävällisin terveisin,

Sini Numminen

etunimi.sukunimi@vaasaett.com

Puhelin: 0449066826