• ONZE FACEBOOK PAGINA

  Ga naar onze Facebook pagina, volg ons en like ons. Wij delen elke week nieuwe tips waarmee je het energieverbruik van jouw woning kan verlagen en kan besparen op jouw energiefactuur.

  Energietip 8
 • ONS YOUTUBE-KANAAL

  Ga naar ons YouTube-kanaal, waar je heel wat tips terugvindt om het energieverbruik van jouw woning te verlagen en te besparen op jouw energiefactuur.

  ONS YOUTUBE-KANAAL
 • Digitaal platform Home Energy Advisors

  Het digitaal platform van de Home Energy Advisors biedt toegang tot de trainingsmodules met sociale, communicatieve en technische aspecten. De HEA vindt er ook alle documenten terug die hij/zij nodig heeft voor uitvoering en opvolging van de ASSIST-actie.

  Digitaal platform Home Energy Advisors
 • Het Project

  ASSIST biedt een tweerichtingsaanpak aan van het probleem: het stimuleren van actieve betrokkenheid van consumenten op de energiemarkt door o.a. energiebesparende gedragsveranderingen te promoten en het beïnvloeden van de beleidsagenda op alle niveaus om problemen op het gebied van energiearmoede aan te pakken.

  Het Project
 • Verwachte resultaten

  BELEIDSVOORBEREIDING – inzichten en informatie op maat van beleidsmakers om energie-armoede op de politieke agenda te plaatsen. INVESTERINGEN MOGELIJK MAKEN – die het energiegebruik (en de energiefactuur) van de betrokken burgers verlagen. CAPACITEITEN EN VAARDIGHEDEN OPBOUWEN – door de training van energie-adviseurs (Home Energy Advisors, HEA) in elk land en adviesverlening met behulp van ondersteunende tools.

  Verwachte resultaten
 • Consortium

  Het consortium wordt gevormd door 11 partners die nationale stakeholders vertegenwoordigen uit 6 verschillende Europese landen en één partner die een Europees netwerk vertegenwoordigd. De betrokken landen zijn Italië, Spanje, Groot-Brittannië, Polen, België en Finland.

  Consortium

Laatste nieuws

Al het nieuws

Onze evenementen

Een rechtvaardige energietransitie: tegen welke prijs?

Debatvoormiddag (8u30-13u30) georganiseerd door de BV-OECO (de 'Belgische Vereniging voor Onderzoek en Expertise …

Citizens Energy Forum (12 & 13/09/2019)

Het Citizens 'Energy Forum komt jaarlijks bijeen om het perspectief en de rol van consumenten op de Europese …

Beleidsconferentie - European Sustainable Energy Week (EUSEW) (18/06 - 20/06/2019)

De beleidsconferentie zal plaatsvinden van 18 tot 20 juni 2019. We hopen jullie allemaal te kunnen verwelkomen aan …

Toon alles
Onze partners