• Energiatuutoriverkosto

  ASSIST kouluttaa kotien energiatehokkuuteen ja haavoittuvien kuluttajien auttamiseen erikoistuneita Energiatuutoreita. Kehitä taitojasi energia-alan osaajana maksuttomalla Energiatuutori-kurssilla.

  Energiatuutoriverkosto
 • Projekti

  ASSIST pyrkii ratkaisemaan energiaköyhyyteen liittyviä ongelmia usealla tasolla: aktivoimalla kuluttajia suhteessa energiamarkkinoihin, muuttamalla kuluttajien käyttäytymistä positiivisesti suhteessa energiankulutukseen ja vaikuttamalla politiikan suunnitteluun.

  Projekti
 • TAVOITELLUT TULOKSET

  POLIITTINEN VAIKUTTAMISTYÖ - tarjoaa päätöksentekijöille tietoa energiaköyhyydestä, ja työkaluja ongelman ratkaisemiseksi poliittisin keinoin. INVESTOINTIEN MAHDOLLISTAMINEN - avustaa kuluttajia energian kulutuksen vähentämisessä (ja siten myös energialaskun pienentämisessä). TIETO-TAIDON KASVATTAMINEN - kouluttaa energianeuvojia kussakin maassa ja täten luoda valmiudet tarjota neuvoja ja tukea kuluttajille.

  TAVOITELLUT TULOKSET
 • Hankekumppanit

  Hankkeessa on osallisena kaikkiaan 12 yhteistyökumppania kuudesta eri Euroopan maasta ja yksi, joka edustaa eurooppalaista verkostoa. Mukana olevat maat ovat Belgia, Espanja, Iso-Britannia, Italia, Puola ja Suomi.

  Hankekumppanit

viimeisimmät uutiset

Kutsu Energiatuutori-koulutukseen

mennessä Olli Soppela

Kutsu Energiatuutori-koulutukseen Energiaköyhyyttä Suomessa tutkiva ja lievittävä ASSIST-hanke kutsuu sinut maksuttomaan Energiatuutori-koulutukseen.   …

kaikki uutiset

Tapahtumamme

ASSIST mukana #WeWantFuture festivaaleilla

Miltä sun tulevaisuus näyttää? Tältä 🌑🆘🤒👎 vai tältä 🌍🌱♻️😎? Olemme mukana nuorten #WeWantFuture …

ASSIST-hanke mukana Euroopan kestävän energian viikolla

ASSIST-hanke järjestää yhteistyössä Euroopan alueiden komitean, Climate Alliancen, Covenant of Mayorsin ja ENGAGER:n …

Ohjausryhmän kokous

Tiistaina 16.4.2019 ASSIST Ohjausryhmän jäsenet kokoontuivat kuulemaan hankkeen viimeisimmistä kehitysaskeleista ja …

näe kaikki
Partnerimme