Vastaa Kodin energiakyselyyn – voita 50 €:n lahjakortti

Kaikkien 31. joulukuuta 2019 mennessä vastanneiden kesken arvotaan viisi kappaletta 50 euron S-ketjun lahjakortteja. Kyselyyn vastaamiseen menee noin 10 minuuttia.

Osallistumalla  Kodin energiakyselyyn autat muodostamaan kuvan suomalaisten kotitalouksien energiakustannusten tilanteesta. Lomakkeessa kysytään perustietoja asunnon energiankäytöstä, mutta myös yksityiskohtaisia kulutus- ja käyttömaksutietoja.

Kyselytutkimus toteutetaan osana Euroopan unionin rahoittamaa ASSIST-tutkimusprojektia, jonka tavoitteena on tukea kotitalouksia päivittäisessä energian käytön hallinnassa. VaasaETT on hankkeen Suomen partneri keskittyen tutkimaan suomalaisten kotitalouksien mahdollisuuksia energian säästöön erilaisissa elämäntilanteissa - kyselytutkimuksen tarkoituksena onkin kerätä tietoa siitä, kuinka energiaa käytetään erilaisissa kotitalouksissa. 

Kerättyjä tietoja käytetään vain tämän hankkeen tutkimustarkoituksiin ja käsitellään luottamuksellisesti. Tietoja ei anneta eteenpäin kolmansille osapuolille. Kyselyyn osallistuminen on vapaaehtoista, eikä velvoita vastaajaa toimenpiteisiin. 

http://tinyurl.com/kodinenergiakysely2019